Frequently Asked Questions

Kom i gang med CustomOffice

  • Kan man importere markkort i CustomOffice?

    CustomOffice kan hente Internet Markkort fra Landbrugsstyrelsens database, således at I kan planlægge og arbejde ud fra de digitale markkort. 

    Drop det timelange papirarbejde, og log din tid digitalt når som helst og hvor som helst.

  • Kan man lave rabat aftaler til sine kunder i CustomOffice?

    Man kan opsætte rabat aftaler og særpriser direkte i økonomisystemerne e-conomic eller C5. 

    Hvis man gør det, bruger CustomOffice automatisk priserne fra økonomisystemerne.

  • Kan ordblinde bruge CustomOffice app’en?

    Ja, alle kan bruge CustomOffice, vi har gjort den let at bruge og krydser tal, farver og ord. Derfor har ordblinde, farveblinde og talblinde, let ved at bruge app'en.

    CustomOffice understøtter også Google's eller Apple's talegenkendelse, så du kan diktere noterne direkte i app'en.

  • Kan vi afløse hinanden, når vi kører særskilte opgaver?

    Ja, så kan afløseren oprette en kopi af vedkommendes opgave, og fortsætte hvor han slap, mens den anden kan køre videre og lave en anden opgave.

  • Overvåger vi medarbejderne med GPS konstant?

    Nej, der bliver logget en GPS position når der trykkes på en tidstagning knap. Dvs når der fx trykkes på [Transport] knappen inden der køres ud til en kunde bliver der sendt et GPS signal, og dermed ved vi først at medarbejderen er ude ved kunden, når vedkommende har skiftet til fx [Effektiv tid] knappen.

    Det smarte i denne metode, er at vi ikke dræner telefonen for strøm, og samtidig kan man planlægge opgaver ud fra kortet.

  • Kan nye kunder oprettes af medarbejdere?

    Ja, med CustomOffice kan medarbejderne selv oprette nye kunder sammen med opgaverne. Men for at undgå flere variationer af samme kunde, blot stavet på forskellige måder, skal en leder godkende at kunden skal oprettes.

  • Skal vi nu planlægge alt på computeren?

    Nej, det afhænger af jeres ledelsesstil. Nogle planlægger så meget i detaljen at medarbejderne næsten bare skal trykke start, mens andre lader medarbejderne oprette alle deres opgaver selv. Med vores digitale tidsregistreringssystem kan du stemple ind og ud, uanset hvor din dag tager dig hen – du behøver ikke skynde dig tilbage til kontoret! Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at logge timer.

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk