Når administratoren har godkendt en opgave, og efterfølgende vil lave en ændring, så kan det lade sig gøre så længe opgaven ikke er blevet overført til økonomisystemet.

Se hvordan på 30 sekunder - via videoen her https://youtu.be/aikatnbTubM   eller følg nedenstående vejledning.

1. Du skal gå ind på den aktuelle opgave - gå i INFO og trykke på 'retteblyanten.
  2. Gå derefter ned og klik på skydeknappen som hedder 'GODKENDT' og opgaven er nu tilbageført - og kan rettes.