Markedet for TV og små PC'er er i konstant bevælgelse - og derfor er det svært at pege på noget bestemt mærke eller model.

Generelt er det sådan, at de fleste smartTV's ikke kan opgraderes mht. deres browser - og derfor er det bedre at have en mini PC tilsluttet til et 'dumt' TV i stedet.

Derfor anbefaler vi at man køber et TV uden smarte browser funktioner. Gerne så stort som muligt (39- 55") - og mindst HD opløsning.

Den PC man tilslutter til TV'et, skal blot kunne køre en alm. Chrome browser - og derfor kan en gl. bærbar fint fungere som PC, men det vil ofte være bedre med et lille USB pind med windows på.

Nedenstående kunne være eksempler på hvad man kunne bruge:

En usb pind med Windows sættes i fjernsynet:

https://www.bilka.dk/elektronik/computere/stationaer-computer/intel-compute-stick-stk1aw32sc---pind---atom-x5-z8300-1-44-ghz---2-gb---32-gb/p/100243892

Mht. skærm, kan nedenstående fx bruges:
https://www.bilka.dk/elektronik/tv/alle-tv/toshiba-tv-55-uhd-55u6663/p/100279672

Ydermere kan et tastatur med integreret mus også være nyttig at have til storskærmen:
https://www.bilka.dk/elektronik/computertilbehoer/mus-og-tastatur/tastaturer/logitech-wireless-touch-keyboard-k400-plus---tastatur---engelsk/p/100238676?intcmpid=PR_100241459_PP_AddWish_100238676