Information skal forstås som en opslagstavle, med envejskommunikation fra ledelsen.


  • Når der er blevet lagt ny information op, så vises det for medarbejdere, som billedet herunder.


  • Tilføj ny information ved at trykke på den grønne plus knap nede i højre hjørne.


  • Her tilføjes en "Titel" og en "Tekst".
    • "Synlig for medarbejder" betyder at alle medarbejdere kan se den information der lægges op.
    • "Fastgjort til toppen" betyder at den information vi har lagt op forbliver i toppen på siden.


  • Når ny information er blevet tilføjet, så vises den med overskrift, dato og hvem der har tilføjet den.
  • Under "Set af / Ikke set af" ses hvem der har set eller ikke set den information som er lagt ud.
  • Blyanten betyder at informationen kan rettes.