1) Under menupunktet "KUNDER" finder du den kunde det drejer sig som.

2) Tryk på fanen "STEDER". Her vises en liste med alle steder tilknyttet kunden.

3) Vælg adressen der ønskes rettet/slettet.

4) Hvis du ønsker at rette, så skriver du bare en ny adresse i "Adresse" feltet.

5) Hvis du ønsker at slette en adresse, så slår du bare "Aktiv" fra. Hvis adressen nogensinde skal aktiveres igen, så slår man blot "Aktiv" til.