1) Tryk på den dagseddel der indeholder opgaven du gerne vil slette.

2) Vælg opgaven det drejer sig om.

3) Hvis der er registreret tid på opgaven, så skal tiden fjernes før opgaven kan slettes.

- Dette gøres således. Under fanen "TID" nede ved "Tidslinjen", ses den tid der er registreret. Tryk på den farvede tid og vælg "Ikke aktiv i perioden" i den efterfølgende dialogbox, som vist nedenunder.

4) Når al tiden er væk, vælg da "INFO" fanebladet i toppen. Og tryk på retteblyanten som vist nedenfor.

5) I denne dialogbox kan du slå "Fuldført" fra og gå tilbage.

6) Nu kan du slette opgaven ved at trykke på "SLET".