SUM = tiden vises som timer og minutter. (fx. 2 timer og 15 minutter).

SUM (decimal) = minutter regnes om til 100 dele. (fx 2 timer og 15 minutter skrives således 2,25 decimer).



eksempler:

SUM 2:30 =  30/60 = 0,50 = SUM (decimal) 2,50.

SUM 2:15 = 15/60 = 0,25 = SUM (decimal) 2,25.

SUM 2:55 = 55/60 = 0,92 = SUM (decimal) 2,92.