For at CustomOffice systemet kan "snakke" sammen med e-conomic, så er det nødvendigt at lave en sammenkobling, mellem de 2 systemer..
For at dette kan gøres, så skal der dannes et "Token"

Det er heldigvis ret nemt, eftersom CustomOffice er registreret hos e-conomic.

Her er hvad du skal gøre:
1. Log ind i din e-conomic

2. Klik på følgende link eller kopier linket ind i din web-browser:  https://secure.e-conomic.com/secure/api1/requestaccess.aspx?appPublicToken=LjM8qy6QmoBbZUx5MNRRmClZTT2YrMOkogASa3oNl541

3. Du bliver så spurgt om du vil give CustomOffice adgang til din E-conomic. Sig ja.

4. Der dukker en kode op på skærmen. Et såkaldt "token". Kopier denne kode ind i en mail og send den som mail til din CustomOffice kontakt.