For at vi kan hjælpe dig med synkronisering og opsætning af e-conomic, så det arbejder sammen med CustomOffice, så skal du give CustomOffice ApS Administrator adgang.

Sådan vælger du en administrator/giver du din revisor/eksterne bogholder adgangKlik på det orange tandhjul ("Indstillinger") og vælg "Alle indstillinger":

1. Under "Virksomhed" i menuen til venstre, vælger du "Administratorer".
  2. I søgefeltet, over administratorlisten til højre, skriver du enten aftalenummer på din administrator eller din administrators navn og klikker på forstørrelsesglas ikonet "Søg".
  3. I listeområdet vælger du nu den administrator, du vil give adgang til din aftale og klikker på ikonet "Vælg".
  4. I dialogboksen klikker du "OK" for at give din administrator adgang.

Se løsningsguiden fra e-conomic:

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/virksomhed-administratorer