Databehandleraftalen kan findes i CustomOffice under den person, som er opgivet som ejer af CustomOffice aftalen.

Gå i brugeropsætning (lille pil ved initialerne, øverst i menuen) og vælg Konto.

Her finder du de aktuelle abonnementsvilkår, databehandleraftale og privatlivspolitikken.

De samme dokumenter kan også findes på customoffice.dk

Abonnementsvilkår: https://customoffice.dk/abonnementsvilkaar/

Databehandleraftale: https://customoffice.dk/databehandleraftale/
Privatlivspolitik: https://customoffice.dk/privatlivspolitik/

Som en ekstra "bonus", har vi gjort det enkelt for jer som virksomhed, at sikre jer, at medarbejderene er orienteret om privatlivspolitikken - ved blot at krydse boksen "Alle brugere skal godkende privatlivspolitikken før brug" - hvorefter alle medarbejdere bliver nød til at godkende privatlivspolitikken - før de kan fortsætte med appen.