CustomOffice Login

Hvis CustomOffice ikke er installeret på Android eller iOS endhed, følg da denne installations guide først.

Hos CustomOffice tildeles hver kunde deres egen server med hjemmeside.

Første gang du logger på systemet igennem appen, skal du derfor kende domænenavn, initialer og kodeord.

Der vil blive udleveret et visitkort til hver enkel medarbejder med denne information.

1. Åben CustomOffice appen.
  2. Indsæt virksomhedens domænenavn.
  3. Skriv initialer og kodeord

I appen spørger systemet efter adressen på denne måde:

Eksempel: virksomhed.customoffice.dk

1. Her indtaster I jeres tildelte domænenavn, som regel navnet på virksomheden, og trykker på Fortsæt knappen.

1. Efter korrekt etablering til domæne, ses nedenstående login skærm, hvor du skal bruge de initialer og kodeord, som din bruger er tildelt, og trykke på log ind.