CustomOffice installation på Android og iOS

CustomOffice appen er kun udgivet til Android og iOS enheder på de danske app butikker.

For at installere CustomOffice har vi gjort det let.

• Klik på et af billederne for det respektive system enheden kører med

OBS: Har en medarbejder en Android telefon fra udlandet, er der mulighed for at hente Android appen her

• Linket vil spørge efter at tillade indstillinger for ikke godkendte apps, da filen ikke bliver hentet fra Play Store

Bagefter skal du blot starte programmet og logge ind. Se evt. guiden: Sådan logger du ind første gang

iOS:

GÆSTE APP - Klik her

Android:

GÆSTE APP - Klik her