Teamviewer er et smart program til at fjernstyre computere ved at man giver en modpart tilladelse til at bruge ens computer, således at vi fx kan afhjælpe et problem I måtte have.

1) Start med at hent TeamViewer såfremt det ikke allerede er installeret, vha nedenstående link:

https://get.teamviewer.com/nter6de

2) Gem teamviewer på computeren.

3) Åbn filen "TeamViewerQS.exe", evt. via Chrome, hvor filen lægger sig i bunden af browseren.

4) Programmet åbnes således, også skal I blot give tilladelse når vi opretter forbindelse til jeres PC.