Sådan indstiller du en WIN10, så den nemmest selv starter op når den tændes.

1. Lav så man ikke skal angive adgangskode (se vejledning neden under)
  2. Opret en brugere i CustomOffice - kald den f.eks. "XTV".
  3. Log ind som "XTV" på CO
  4. Lav fullscreen mode for kalenderen (https://xxxxxxxx.customoffice.dk/#/fullscreentaskCalendar)
  5. Gå i google chrome indstillinger og sæt siden som startside i google chrome.
  6. Sørg for at PC ikke slukker efter et bestemt stykke tid (enhedsindstillinger).
  7. Sørg for at Chrome starter når windows startes (se vejledning nederst på denne side.
  8. Installer evt. teamviewer, så man kan tilgå skærmen - fjernbetjent.

Sådan undgår du at indtaste kodeord, hver gang du starter Windows

Er du træt af at skulle logge på, hver gang du starter Windows, så kan du gøre følgende:

Tryk på din Windows-tast + R (eller tryk på windows-tast og skriv kør).

Skriv netplwiz, og klik på OK.

Fjern fluebenet ud for punktet “Brugeren skal angive brugernavn og adgangskode for at bruge computeren”, og klik på Anvend.

Skriv brugernavn og adgangskode to gange.

Klik på Anvend og OK.

Nu vil computeren starte op helt uden adgangskode.

Start af program sammen med start af windows:

Sådan gør du:

Tryk Windows-tast + R (eller tryk på windows-tast og skriv kør).

Skriv shell:startup i tekstfeltet og tryk på Enter.

Nu åbner mappen i Stifinder, og du kan trække genveje til de programmer, der skal starte automatisk, over i mappen.

Næste gang du tænder pc'en, vil programmerne starte sammen med Windows.