Når du får besked på at lave en opgave - så åben appen og gå i menuen opgaver (starter altid med visning af dine egne opgaver.

I nederste højre hjørne ser du 2 grønne knapper - den ene er et "hus"og det betyder at du her kan oprette interne opgaver (værksted o.lign.)

Den anden knap viser en prisseddel - og når du trykker på denne, så opretter du en kundeopgave.

1. Tryk på "pris sedlen"
  2. Vælg kunde
  3. Vælg arbejdsområde
  4. gå ned til bunden og tryk på START.

Når du kommer ind på opgaven, så trykker du på den relevante tidsknap - f.eks. KLARGØRING.