Som Administrator, kan du tilføje mærkedage på dine medarbejdere.
Gå i menuen MEDARBEJDERE og klik på den medarbejder du ønsker at tilføje mærkedag(e) på.

Klik på 'plus' i øverste højre hjørne på "Mærkedage".

Vælg hvad type mærkedag og dato, klik derefter "OK" for at gemme ændringerne på medarbejderen.

Mærkedagen vil nu kunne ses i "Mærkedage" under medarbejderen.

I menuen "KALENDER" under fanen "MEDARBEJDERE" vil fødselsdag blive vist med kage på dagen for medarbejderen.