Guide til Mark konsulenten/rådgiver

Hej X.

Vi har mulighed for at håndtere elektroniske markkort, og derfor vil vi bede jer sende kortene som en elektronisk kortfil.

På vegne af vores fælles kunde: XX cvr nr. XXX, vil jeg bede dig sende deres markkort.

Kortfilerne kan eksporteres fra de forskellige programmer i noget der kaldes SHAPE format.

Når I eksportere filerne fra Markkort Online, så vælg venligst "alle objekter", så vi også får afgrøde typerne med.

I Næsgaard Mark vælges Projektion: "UTM Zone 32 (EUref89)" og Objekter af typen: "Markgrænser (_poly)".

På forhånd tak!

Men venlig hilsen

X

Hjælp til Næsgård Markkort - Fil import og eksport

Filen skal eksporteres som Shape-fil:

1. Projektion: "UTM Zone 32 (EUref89)"
  2. Eksporter objekter af typen: "Markgrænser (_poly)

Sådan får du markkort ind i CustomOffice

1. For at bruge kortet i CustomOffice, skal filerne pakkes sammen i *.zip format.
    1. Markér alle filerne med musen og højreklip på dem, vælg komprimer og giv dem et fil navn.
  2. Log ind i CustomOffice Vælg: Kunder - klik på kunden - klik på "+" ved Marker og vælg *.zip filen.

Nu kan du oprette en opgave til kunden, og når derefter vælge kundens mark: