Vi kan uploade markkort på 2 måder:

1) PDF fil - du kan lægge en almindelig PDF fil ind på hver enkelt kunde. PDF'en kommer med hver gang de laver en ny opgave.

(Filen behøver strengt taget ikke at være en pdf fil, men kan også være et helt almindelig billede fra f.eks. telefonen).

2) Som en dynamisk SHAPE fil (kan udlæses fra MarkOnline).

Markkort skal eksporteres til Shape-fil.
Tryk på Markkort i topbjælken og derefter Marker.

Se følgende billede:

Husk at afkrydse alle felterne (så vi får afgrøde osv. med)

Tryk på symbolet for eksport (se pil)

Når du har hentet filerne, skal de arkiveres som en samlet .zip fil.

Herefter gemmes kortet inde i CustomOffice under - Kunder - vælg kunden - klik på "+" ved markkort.