Vi kan uploade markkort på 2 måder:

1) PDF fil - du kan lægge en almindelig PDF fil ind på hver enkelt kunde i CustomOffice. PDF'en kommer med hver gang de laver en ny opgave.

(Filen behøver strengt taget ikke at være en pdf fil, men kan også være et helt almindelig billede fra f.eks. telefonen).

OBS: Filen skal ligges ind under Filer, som illustreret på billedet nedenfor.

2) Som en dynamisk SHAPE fil (kan udlæses fra MarkOnline).

Markkort skal eksporteres til Shape-fil.
Tryk på Markkort i topbjælken og derefter Marker.

Se følgende billede:

Husk at afkrydse alle felterne (så vi får afgrøde osv. med)

Tryk på symbolet for eksport (se pil)

Når du har hentet filerne, skal de arkiveres som en samlet .zip fil.

Herefter gemmes kortet inde i CustomOffice under - Kunder - vælg kunden - klik på "+" ved Marker.

Guide til Mark konsulenten/rådgiver

Hej X.

Vi har mulighed for at håndtere elektroniske markkort, og derfor vil vi bede jer sende kortene som en elektronisk kortfil.

På vegne af vores fælles kunde: XX cvr nr. XXX, vil jeg bede dig sende deres markkort.

Kortfilerne kan eksporteres fra de forskellige programmer i noget der kaldes SHAPE format.

Når I eksportere filerne fra Markkort Online, så vælg venligst "alle objekter", så vi også får afgrøde typerne med.

I Næsgaard Mark vælges Projektion: "UTM Zone 32 (EUref89)" og Objekter af typen: "Markgrænser (_poly)".

På forhånd tak!

Men venlig hilsen