Eksempel på mail, som man kan sende til sine kunder:

Hej xxxxxxx

Vi kører med elektronisk registrering af vores arbejdsopgaver.
I den forbindelse vil vi gerne have dit markkort i elektronisk form - fra f.eks. MarkOnline eller NæsgaardMark.

Såfremt du selv har adgang til dit markprogram vil vi gerne at du følger nedenstående vejledning og sender den eksporterede fil til os.
Alternativt videresend denne mail til din rådgiver - som så kan sendes os filerne direkte.

Venligst

xxxxxxxx

Xby Maskinstation.

Vejledning til eksport af filer

MARKONLINE:

Markkort skal eksporteres til Shape-fil.
Tryk på Markkort i topbjælken og derefter Marker.

Se følgende billede:

Husk at afkrydse alle felterne (så vi får afgrøde osv. med)

Tryk på symbolet for eksport (se pil)

NÆSGAARDMARK:

Se guiden fra Næsgaard: http://datalogisk.dk/wp-content/uploads/2016/02/Kortfilimporteksport.pdf

Markkort skal eksporteres til Shape-fil med Projektion-typen "UTM Zone 32 (ED50)".

(Vi understøtter også mange andre typer shape-filer, men tilstræb at det er dette format.)

Se følgende billede:

HUSK også at vælge "Alle objekter" (så vi får afgrøde osv. med)