Da C5 er et ældre windowsprogram, så er man nød til at lave en overførsel  af de indsamlede data fra CustomOffice til C5 manuelt. Det samme gælder når man har lavet en ændring i C5 og gerne vil have den over i CustomOffice.

Sådan gør du:

Tryk på co_sync ikonet på dit skrivebord (opsættes af support)

1. Udfyld  Brugernavn og Kodeord - som er det samme som du bruger til at logge ind i CustomOffice programmet.
  2. Tryk på [C5 -> CustomOffice] for at overfører rettelser og tilføjelser fra C5 til Customoffice programmet.
  3. Tryk på [CustomOffice -> C5] for at overfører dagsedler fra CustomOffice til C5, -  kun til dagsedler.
  4. Hvis man udfylder "Godkend og send til fakturakladde" -så vil der blive overført til både dagsedler og til faktureringsgrundlag i C5.