Da C5 er et ældre Windows program, så er man nød til at lave en overførsel  af de indsamlede data fra CustomOffice til C5 manuelt. Det samme gælder når man har lavet en ændring i C5 og gerne vil have den over i CustomOffice.

Sådan gør du:

Tryk på CO Sync ikonet på dit skrivebord (opsættes af support)

1. Udfyld  Brugernavn og Kodeord - som er det samme som du bruger til at logge ind i CustomOffice programmet.
  2. Tryk på "C5 -> CustomOffice
    1. Overfører rettelser og tilføjelser fra C5 til CustomOffice programmet.
  3. Tryk på "CustomOffice -> C5"
    1. Overfører dagsedler fra CustomOffice til C5 - Kun til dagsedler.
  4. Hvis man udfylder "Godkend og send til fakturakladde"
    1. Vil der blive overført til både dagsedler og til faktureringsgrundlag i C5.

5. Dette skærmbillede viser en log af overførslen, så hvis der sker fejl undervejs vil det blive vist her.