Q: Skal vi fra administrationen's side planlægge alt nu?

A: Nej, det afhænger af jeres ledelsesstil. Nogle planlægger så meget i detaljen at medarbejderne næsten bare skal trykke start, mens andre lader medarbejderne oprette alle deres opgaver selv.

Q: Kan nye kunder blive oprettet af medarbejdere?

A: Nej, for lige pludselig har man 3 variationer af samme kunde, blot stavet på 3 forskellige måder.

Q: Overvåger vi medarbejderne med GPS konstant?

A: Nej, der bliver logget en GPS position når der trykkes på en tidstagning knap. Dvs når der fx trykkes på [Transport] knappen inden der køres ud til en kunde bliver der sendt et GPS signal, og dermed ved vi først at medarbejderen er ude ved kunden, når vedkommende har skiftet til fx [Effektiv tid] knappen.

Det smarte i denne metode, er at vi ikke dræner telefonen for strøm, og samtidig kan man planlægge opgaver ud fra kortet.

Q: Kan man afløse hinanden derude i marken, når vi kører særskilte opgaver?

A: Ja, så kan afløseren oprette en kopi af vedkommendes opgave, og fortsætte hvor han slap, mens den anden kan køre videre og lave en anden opgave.

Q: Kan ordblinde bruge appen?

A: Ja, man kan bruge Google' eller Apple's talegenkendelse til at skrive for sig.

Q: Hvordan virker rabat aftaler?

A: Man kan opsætte rabat aftaler i economic eller C5, og dermed bruge dem automatisk.

Q: Hvad med mark kort?

A: Man kan manuelt lægge markkort op, således at I kan planlægge og arbejde ud fra de digitale markkort.