I forbindelse med den nye hastighedsforbedring (og opdateringer generelt), så er det selvfølgelig vigtigt at man får sagt ja, til at få den nye opdatering.

Derudover oplever vi at Chrome kan finde på at “holde fast” i en gammel version af data - hvilket er vigtigt at få “smidt ud”.

For at opdatere på Telefon:

Gå op til dit login navn øverst i menuen - tryk på den lille pil som peger nedad.

Så åbner din brugermenu og tryk nu på punkt nr. 2 som hedder “Tjek for opdateringer” (sig ja til opdateringen hvis du bliver spurgt)

For at opdatere På PC (Chrome):

Gå op til dit login navn øverst i menuen - tryk på den lille pil som peger nedad.

Så åbner din brugermenu og tryk nu på punkt nr. 2 som hedder “Tjek for opdateringer” (sig ja til opdateringen hvis du bliver spurgt)

Når du er tilbage på siden skal du trykke på tasterne: CTRL og SHIFT og R samtidig, så det gamle data bliver “smidt ud”, og det nyeste bliver hentet ind.

Nu er du sikker på at have den sidste nye version af programmet.