I menu punktet [Medarbejdere] kan man tilføje medarbejdere ved at trykke på den grønne knap nederst i højre hjørne.

Så kommer der en dialogbox op, hvor man skal skrive medarbejderens initialer i "Login" feltet, og det kodeord de skal logge ind med i "Kodeord". Når der er trykket "Ok" er medarbejderen oprettet, og han vil kunne logge ind i CustomOffice med det samme.

Dernæst kan medarbejderen eller I tilføje relevant info såsom mobil nr eller email ved at klikke på medarbejderens initialer.

Hvis I har Economic vil billedet se ca sådan her ud:

Alternativt hvis I har C5 vil billedet se sådan her ud:

Når medarbejderen er oprettet i C5 med de samme initialer, vil "Navn, Adresse, Postnr., By og Gruppe" blive udfyldt næste gang I laver en overførsel fra C5 til CustomOffice.