Sådan opdatere du en Android smartphone

Android enheder kan være meget forskellige i deres opsætning, derfor er der forskellige anvisninger til hvordan man opdaterer telefonerne.

Her er en guide til hvordan man opdatere en Samsung Xcover 3:
  1. Gå til startskærmen.
  2. Vælg Apps.
  3. Vælg Indstillinger.
    Rul ned.
  4. Vælg Om enheden.
  5. Vælg Download opdateringer manuelt.
    Mobilen søger nu efter tilgængelige opdateringer.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at installere softwareopdateringen.

Her er en guide til hvordan man opdatere en Samsung S10:
  1. Gå til startskærmen.
  2. Vælg Apps.
  3. Vælg Indstillinger.
    Rul ned.
  4. Vælg Softwareopdatering.

5. Vælg Download og installer.
    Samsung Galaxy S10 søger nu efter tilgængelige opdateringer.

6. Følg instruktionerne på skærmen for at installere softwareopdateringen.