Hvis du kører faste ruter mellem dine kunder, så kan du med fordel benytte vores Rute-funktion.

For at få opsat dine Vinterruter, kan du med fordel udfylde nedenstående Excel-skabelon og sende den til support@customoffice.dk, så opretter vi det hele for jer. :-)

Når funktionen er aktiveret, kan man se menupunktet Ruter i menuen til venstre.

BEMÆRK: Når ruterne oprettes kræves det, at man har ét arbejdssted gemt på kunderne.

Desuden skal man have oprettet de priser, som kunderne skal betale f.eks. fastpris pr. gang eller timepris mellem punkterne.

Tillæg for salt kan også opsættes. Dermed har du mange muligheder for, at gøre fakturaen færdig undervejs.

Sådan ser det ud for medarbejderen

Når en rute er oprettet. Kan medarbejderne se en ny knap med skilte på oven over knappen med prismærket:

Medarbejderne har mulighed for at vælge punkt for punkt undervejs (eller springe over) under fanen Rute.

Vil du indsætte kort, kan du vedhæfte pdf dokumenter på kunden. De kan ses under fanen Info.

Krak har desuden en fin kortvisning, hvor man kan indtegne f.eks. parkeringspladser. Deres kort kan deles som et link og dette link, kan indsættes på hvert punkt på ruten. På den måde er ingen i tvivl om hvad de skal lave.

Indsæt krak kort

Klik på Luftfoto

Tryk på Værktøjer

Marker et areal

Tegn området

Tryk på færdig

Tryk på del

Kopier link

Indsæt linket på

Se hvordan man gør her:

https://youtu.be/4f5VCgLl8_c