For at slette en opgave må den hverken være fuldført eller have registreret tid på opgaven. 


Så fx for at slette nedenstående opgave, kan man gøre følgende:


1) tryk på retteblyanten

2) Scroll ned til "Fuldført" knappen, og fjern markeringen.



3) Nu er opgaven markeret som uafsluttet og man kan redigere i opgaven ved at klikke et sted på linjen.

4) For at fjerne al tiden, kan man tilføje en rettelse fra morgen til aften med ingen tid.



5) Når al tiden er væk, kan opgaven nu slettes.