Er der behov for at rette i en medarbejders afspadsering, f.eks. i forbindelse med udbetaling. Er det muligt at rette i medarbejderes Afspadseringssaldo.

Afspadseringssaldoen findes under hver enkelte medarbejder.

1.0

Klik ind under menupunktet MEDARBEJDERE i menuen til venstre.

For her efter at klikke ind på den ønskede medarbejder, som skal have foretaget en ændring.

1.1

Inde under den valgte medarbejder, findes feltet AFSPADSERINGSSALDO.

Her er det muligt at få et overblik historik'en for den gældende medarbejder, og de ændringer som er foretaget.

For at lave en rettelse, trykkes der på den GRØNNE KNAP øverst til højre i feltet AFSPADSERINGSSALDO.

Et nyt felt vil blive vist på skærmen, hvor det er muligt at indtaste rettelserne

1.2

Det er nu muligt at lave en rettelse for medarbejderen.
Det man indtaster som rettelser er den nye gældende saldo

Er der tale om at den givne medarbejder har fået udbetalt afspadsering, skal saldoen sættes til nul, fra den dato udbetalingen skal gælde fra.

Tryk OK og ændringen vil træde i kraft.