Når integrationen mellem CustomOffice og Dataløn er opsat, importerer man timerne således:

1) Først lav lønrapport og vælg [brug til lønbilag].

2) Vælg [indberet eller ret løn].

3) Tryk på [importer].

4) Vælg [registreringer fra et andet system].

5) Hvis lønperioden fx er fra d. 21/08 til d. 20/09, så er det slutdatoen (d. 20/09), som er perioden for import. Så nedenstående ville virke, fordi d. 20/09 er imellem de to datoer.

OBS hvis der er lavet flere lønrapporter i perioden vil de også blive importeret.

Derfor vil den bedste periode for import være på dagen, dvs 20/09 - 20/09.

6) Tryk [fortsæt], og der importeres.