Du kan have 2 forskellige CustomOffice apps på din telefon.

Hvis du af din arbejdsgiver f.eks. bliver sendt ud for at hjælpe ved en anden virksomhed ,som også bruger CustomOffice, så kan du nu installere en CustomOffice Gæst app - så du kan løse opgaver for virksomheden, samtidig med at du måler tid hjemme ved din egen arbejdsplads. På den måde er der stadig styr på løn og fakturering mellem virksomhederne - samtidig med at der også er styr på fakturering for den virksomhed du løser opgaver for.

Gå i AppStore (Apple iOS) eller PlayStore(Android) - Søg efter CUSTOMOFFICE GÆST - så finder du gæste appen.

Nu kan du køre opgaver på både den normale CustomOffice app og den nye CustomOffice gæst app.

(Du kan se forskel på de 2 apps - "Hjemme appen" er blå og "Gæste appen" er sort.)

CustomOffice gæst til Android - klik her

CustomOffice gæst til Apple iOS - klik her