1) Gå ind på kunde menuen og vælg kunden du vil tilføje marker til.

2) Tryk på fanebladet "marker"

3) Klik på "globus" ikonet.

For at søge i Landbrugsstyrelsens markdatabase, skal man taste kundens CVR nummer, og klikke "søg".

Herefter vælger man de marker der skal bruges og trykke "importer"

--------

Så er markerne tilgengængelige på kortet (klik på øverste ikon til højre, og vælg laget "mark", hvis ikke de er der)

---

På en opgave kan man nu finde markerne for den pågældende kunde under "info" fanebladet ved at trykke på "vælg marker"