Oversigt over grænsen for hvor langt tilbage CustomOffice understøttes.

Hvis man bruger en ældre mobiltelefon eller tablet, kan man være udsat for, at CustomOffice ikke fungerer, eller ikke vil installere på ens enhed. Dette skyldes at CustomOffice kun kan understøtter visse ældre versioner mobile enheders styresystemer.

Da Google og Apple bliver ved med at udvikle deres software, er vi som appudviklere tvunget til at følge med. Dette er med til at gøre, at grænsen aldrig er fastlagt. Der er kun er midlertidig grænse, ind til en ny version fra Google eller Apple er udgivet, og vi følger efter.

Grænsen som den ser ud 2021 er pt:

• Android version 5.3*
  • iOS version 10 (iPhone 5)