1) Opret maskinen med navn og nummer, og egenskab (fx selvkørende). Derefter kan den vælges af medarbejderne.

2) Knyt priser til er mere omstændigt. Det gøres således.

Find maskinen under oversigten og tryk +.

Her opretter man en "variant", som er et bindeled mellem maskinen og varer i economic.
Her skal man igen taste et nummer og navn.

Tryk + nede ved prislinjer.

Derefter vælger man en eller flere varer fra economic. Her havde jeg forinden oprettet vare 8-0124 ovre i economic.
Derefter pil tilbage til oversigten, når man har fundet det man skulle bruge.
Sidste trin er at klikke på retteblyanten ude ved prislinjen.

Her kan man opsætte linjen til at følge tidsknapperne, og evt aktivere muligheden for fordeling.
Ellers skal medarbejdere taste antal timer istedet for at bruge tidsknapperne.

Således.
Det er svært at huske når man kun gør det indimellem, så bare tag fat i os, hvis vi skal hjælpe til.